do kasy suma: 0,00 zł
PL | EN
Cocoamidopropyl Betaine 0
5358.jpg

Cocoamidopropyl Betaine to składnik pozyskiwany z oleju kokosowego. Uznawany za łagodny dla skóry i błon śluzowych. W kosmetykach stosowany również w celu łagodzenia drażniącego działania silniejszych detergentów.

Poznaj produkty z tym surowcem:
Odżywczo-nawilżający żel do mycia twarzy Figa

Komentarze do wpisu (0)


Bądź na bieżąco z naszymi promocjami.
Dołącz do grupy na FB Mokosh Lovers!


Zostań mloverką i dowiedz się o:

  • szykowanych nowościach i przedsprzedażach
  • specjalnych rabatach i wyjątkowych prezentach
  • dedykowanych eventach
  • ... i wiele więcej!

Dołącz do grupy

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium