Caprylic/Capric Triglyceride 0
5352.jpg

Caprylic/Capric Triglyceride to emolient pochodzenia naturalnego, otrzymywany w reakcji olejów z gliceryną. Ceniony w kosmetyce za poprawę odczuć sensorycznych na skórze- tworzy delikatny, nielepki film przez co doskonale zmniejsza transpeidermalną utratę wody przez naskórek. Natłuszcza i zmiękcza skórę. 

Poznaj produkty z tym surowcem:
Masło do ciała MOKOSH icon Wanilia z tymiankiem
Balsam antycellulitowy MOKOSH icon Wanilia z tymiankiem
Peeling solny do ciała MOKOSH icon Wanilia z tymiankiem
Serum do ciała MOKOSH icon Wanilia z tymiankiem
Krem do biustu MOKOSH icon Wanilia z tymiankiem
Ujędrniający krem do twarzy anti-aging Róża z jagodą
Ujędrniające serum do twarzy Pomarańcza
Wygładzające serum do twarzy Figa
Liposomowe serum pod oczy Ogórek
Brązujący balsam do ciała i twarzy Pomarańcza z cynamonem
Masło do ciała Pomarańcza z cynamonem
Peeling solny do ciała Pomarańcza z cynamonem
Nawilżający lotion do dłoni Marakuja

Komentarze do wpisu (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoplo.pl